Over ons

Ameland Beach Rugby Festival is een jaarlijks terugkerend festival dat wordt georganiseerd op het eiland Ameland. Het festival wordt in hetzelfde weekend gehouden als het Ameland Beachhandbal Festival. Jaarlijks trekt het evenement circa 7000 bezoekers.

Ameland Beach Rugby Festival is een internationaal festival en trekt dan ook teams vanuit diverse Europese landen. De combinatie van wedstrijden, muziek, eten en strand, maakt dat Ameland Beach Rugby Festival echt een feest is en een heerlijke weekend uit.

Het toernooi staat onder auspiciën van de Nederlandse Rugby Bond.

Nederlandse Rugby Bond & Bus Sports

Nederlandse Rugby Bond & Bus Sports

Het festival behoort tot de officiële competities van de Nederlandse Rugby Bond.

De organisatie van het festival ligt in handen van Bus Sports. Bus Sports organiseert jaarlijks diverse grootschalige evenementen. Naast het Ameland Beach Rugby Festival, organiseert Bus Sports het Ameland Beachhandbal Festival, de Flatland Obstacle Run en Zwerven door Hollands Kroon.

Partners

Naast onze geweldige sponsors (Etran, Blades, Bus Sports, Wagenborg Passagiersdiensten B.V. en Bavaria), mogen wij ook een aantal partners welkom heten. Dit zijn: Vakantiepark Kleinvaarwater en Camping Duinoord.